Direktlänk till inlägg 23 november 2012

Mycket.

Av Emma - 23 november 2012 21:42

Ja det har hänt mycket sen sist.

Har fått reda på att jag har fettumörer i ryggen.. Ofarliga. Men beskedet var vädligt tungt. Fick gå ovetandes i över en vecka innan jag fick ett riktigt utlåtande från ortopeden. Men det har tydligen inget med mitt ryggonda att göra. Så jag vet fortfarande inget om det.

Sen har jag börjat arbetsträna på Samhall. Jag städar med en till på AF och Länsförsäkringar. Riktigt kul faktiskt att ha något att göra om dagarna. Än är det bara halvtid. Men det är alldeles lagomt. Orkar inget mer just nu.
Dock vart jag sjuk influensa så jag missade första veckan. Han sedan jobba en vecka och sedan så fick jag kräksjuka.. Och jag har precis blivit pigg igen.. Så jag hoppas kunna jobba på måndag.

För 12 dagar sedan så flyttade det hem en till liten kattunge till oss. En liten Rasmus. Han kom från en bondgård där bonden tänkte skjuta honom.
Tråkigt nog så blev han sjuk i onsdags. Och igår tog jag honom till veternären. Det visade sig att han hade lunginflammation. Så nu är han inlagd där över helgen. Pratade med vet. idag och han var aningen piggare.. Så jag hoppas få hämta hem honom på måndag!!

Min älskade far och min älskade lillasyster var här i helgen som var och hälsade på. Så skönt att ha dom här. Inte träffat syster på jättelänge. Vi tog det mest lungt bara, vilket var väldigt skönt eftersom jag fick kräksjuka på lördag kväll.. Turligt nog så smittade jag inte dom.

Idag har jag skaffat en ny bil. En Ford Escort Kombi.. Var dags för en kombi nu när jag har utökat familjen. Min Audi gick ju inte genom besiktningen och jag ansåg att det inte var värt att laga den..
Så jag är riktigt nöjd nu! Velat ha en kombi länge. Man känner sig lite vuxnare. Hahahah

Nä nu ska jag sova. Renbäddat i sängen och jag är nyduschad så de lär nog inte dröja länge innan jag somnar.
Min lilleman har redan somnat sött med huvudet på min axel. Pim sover vid mina föttet och Ludde ligger på golvet och tuggar på ett ben..
Bara älskade lilla Rasmus som saknas. Men han har ju det bäst där han är nu!!
God natt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 9 december 2012 10:07

Ja, idag är det riktigt kallt.. Bjuder på lite varma mysbilder! ...

Av Emma - 29 november 2012 23:03

Ja, jag blev aldrig frisk som jag trodde.. Det tog om igen och på söndagen var jag in på akuten för jag var så dålig.. Fick ligga kvar på infektion under natten för jag var uttorkad.. Men dom hittade inget fel på mig.. Dom sa att det var vanlig magsj...

Av Emma - 1 november 2012 09:48

Av Emma - 18 oktober 2012 22:39

För ett år sedan så föddes en underbar liten krabat! Jag hade inte en aning om det, men han skulle komma att ändra mitt liv helt och hållet. Två månader senare så såg jag en annons på blocket. Ett par valpar sökte nya hem. Jag klickade på annonse...

Av Emma - 16 oktober 2012 22:25

Här kommer ett gäng bilder som är tagna med mobilen! På torsdag kommer bilder från kameran samt ett inlägg om Ludde! Håll ut! ...

Presentation

Hej!
Är en tjej på 22 år som kommer att skriva och dela med mig av bilder från min vardag! Mesta dels kommer det säkert handla om mina hundar Ludde och Tino. Men även annat skoj kommer nog dyka upp!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards